AUSTRALIJANCI SE PONOVO OBRUKALI! Iz Melburna ponovo UDARILI po Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao promo spot za prvi grend slem u sezoni naredne godine, a rekordera po broju titula nema ni na mapi.

AUSTRALIJANCI SE PONOVO OBRUKALI! Iz Melburna ponovo UDARILI po Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započinje sredinom januara 2024. odbranu prve od tri grend slem titule osvojene tek završene sezone.

Rekorder po broju titula u Melburnu, sa 10 šampionskih pehara na Australijan openu, jedini je uz Rafaela Nadala koji je dvocifren broj puta osvajao ovaj turnir i vladajući je po broju titula na četiri najveća turnira, sa ukupno 24 trofeja.

Tokom 2023. je uzeo tri titule i oborio Nadalov rekord, ali se upravo Rafa našao na naslovnoj fotografiji jednog od najvećih emitera i nosilaca prava prenosa prvog grend slema sezone.

Navijači su primetili ozbiljan propust Eurosporta, koji je na svom glavnom nalogu promenio naslovnu fotku na kojoj se našao lik "bika sa Majorke", aktuelne šampionke iz Melburna Beloruskinje Arine Sabalenke, Britanca Endija Marija, druge teniserke sveta Poljakinje Ige Švojntek i Kamerona Norija, još jedno britanskog igrača.

Nije jasno zbog čega se tu nije našao Đoković koji će biti prvi favorit za osvajanje turnira u Melburnu, posle nedelje 14. januara, pa u dve sedmice koje će uslediti.

Ostaje nepoznato zbog čega nema Karlosa Alkaraza ili Janika Sinera, tim pre što je Italijan pred kraj godine pokazao da može da uzme meru čak i Đokoviću, što je uradio dvaput, prvo u Torinu, a onda i u Malagi u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading