ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJAVA BRITANSKU LEGENDU: Novak je PRESTIGAO Federera i Nadala!

Autor:

Sport

23.12.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da je to zapanjujuće. Zaslužuje toliko poštovanja u toliko sfera", rekao je Tim Henman, nekadašnji broj četiri.

ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJAVA BRITANSKU LEGENDU: Novak je PRESTIGAO Federera i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman, nekadašnji svetski broj četiri, izrazio je svoje divljenje prema možda i najboljem igraču svih vremena, Novaku Đokoviću

Henman je prvo istakao svoja iskustva iz razgovora sa srpskim teniserom. 

- Intervjuisao sam ga posle finala u Torinu i rekao sam mu: "Gledaj, imaš 36 godina i čini mi se da igraš bolje nego ikada. Kako se tebi čini?" Saglasio se sa mnom u mišljenju da igra najbolji tenis u karijeri - naveo je Henman. 

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Srbin je pokazao kako se ostaje u vrhunskoj formi čak i u poznim sportskim godinama. Za Tima, to je ono što najviše impresionira sve ljubitelje svetskog tenisa.

- Mislim da je to zapanjujuće. Zaslužuje toliko poštovanja u toliko sfera. Ne samo da je u stanju da nastupa za svoje godine kada sigurno nije lakše, već i dalje ima glad i želju i motivaciju da nastavi sa pobedama. Tako da, u 2024. godini, sigurno, Đoković je igrač kojeg treba pobediti. Mislim da je favorit na startu godine i da će dominirati - istakao je nekadašnji broj četiri za Eurosport. 

Pri kraju razgovora, Henman je naglasio i Đokovićevu dominaciju nad velikim rivalima, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. 

- Mislim da je dugo vremena jurio Federera i Nadala i njihove rekorde: broj Grend slemova, broj godina okončanih na prvom mestu, broj nedelja na prvom mestu... i sada ih je obojicu prestigao- istakao je Tim.

Đoković iza sebe ima vrhunsku sezonu, a svi su izgledi da će srpski teniser preneti odličnu formu u 2024. godinu i tako dodatno zakovati svoje mesto u među teniskim zvezdama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading