NESTOROVIĆ IMA SAMO REČI HVALE ZA ĐOKOVIĆA: Čuo sam se sa Novakom, on je GENIJE!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodimo neke od najlepših reči podrške srpskom teniseru od strane kontroverznog doktora.

NESTOROVIĆ IMA SAMO REČI HVALE ZA ĐOKOVIĆA: Čuo sam se sa Novakom, on je GENIJE!

Foto: ST/N. Mutić, ST/Nemanja Pančić

Pulmolog i alregolog prof. dr Branimir Nestorović dospeo je u žižu javnosti u teškim vremenima kada je u Srbiju stigla pandemija koronavirusa, a sada je uplivao i u političke vode.

Poznat je Nestorović po svojim kontroverznim političko-istorijskim stavovima, ali je bez obzira na to dobio podršku birača, pa će ući u parlament.

Neki bi pomislili da je to krupan zalogaj, ali gospodin Nestorović je poznat kao neko kome ništa ne predstavlja problem, pa je tako pre nekoliko godina pričao i o aparatu Nikole Tesle.

- Mi ćemo posle kad sve ovo prođe tek čuti oko prizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolnicama - rekao je Nestorović.

Republika

Foto: ATA Iamges, Tanjug/AP

Novak Đoković i Branimir Nestorović

Za tu ideju je zagrizao čak i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, koji je želeo sve da finansira.

- Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira - kazao je Nestorović.

Branimir Nestorović nema ništa sem reči hvale za najboljeg srpskog sportistu. Podsećamo na jednu pređašnju izjavu u kojoj doktor gromoglasno hvali Novakovu velikodušnost i darežljivost.

- On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Znate li koliko košta da se pojavi zastava u programu? To je reklama. Mislim da sekund košta milion dolara. On je uzoran čovek koji uvek pomaže i sada je pomogao, ne samo nama, nego i drugima. I ne hvali se time. Sva sanitetska kola na Kosovu su donacija Novaka Đokovića. Daje, ne traži publicitet. Nije od onih koji da nešto, pa se slika do besvesti. Normalan je dečko, lepo vaspitan. Pozitivan lik, ne vidim razloga da ga Srbi napadaju - naveo je Branimir Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading