O NOVAKU SAMO NAJBOLJE, ŽELIM MU DA NASTAVI DA IGRA KOLIKO ŽELI: Federer imao lepe reči za Đokovića

Autor:

Sport

10.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada poštovanje među velikim rivalima

O NOVAKU SAMO NAJBOLJE, ŽELIM MU DA NASTAVI DA IGRA KOLIKO ŽELI: Federer imao lepe reči za Đokovića

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer govorio je za "CGTN Sports Scene" i u tom intervjuu se, između ostalog, dotakao i bivših najvećih rivala Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Nadal je ranije objavio da se vraća na teniski teren posle godinu dana odsustva.

Nadam se da će Rafa da se vrati veoma jak sledeće godine. Nadam se da Novak može da nastavi da igra koliko god želi, jer je zaista dobro za tenis da su ovi momci još uvek u igri, rekao je Federer u intervju za „CGTN Sports Scene“.

Federer je tokom dugogodišnjeg rivalstva sa Srbinom odigrao 50 međusobnih duela, dok je sa Spancem "zaokružio" na 40. Poprilično izjednačene međusobne skorove ima "velika trojka".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Federer i Nadal

 

- O njima mogu reći samo najbolje. Bilo je fantastično deliti teren sa njima toliko godina. Osećao sam se veoma srećnim i zahvalnim što sam igrao protiv svakog od njih skoro 40 ili 50 puta, tako da imam mnogo sećanja na sjajne trenutke i velike bitke, dodao je popularni Fedeks.

Švajcarac se od prošle godine više ne bavi profesionalno tenisom, pošto se u septembru penzionisao, ali je međusobno poštovanje između "velike trojke" i dalje prisutno, što je i sam Đoković skoro potvrdio.

- Ipak, mi smo delili pozornicu toliko godina i ja mislim da tu postoji najveće moguće poštovanje. Makar sa moje strane prema njima. Tako da se nadam da jednom kada zavese padnu postanemo prijatelji. Da ćemo moći da sednemo i da se prisećamo uspomena. Mislim da bi to bilo fantastično, rekao je Đoković pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading