NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Španac otkrio u čemu je Novak najbolji!

Autor:

Sport

08.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši broj jedan naznačio je najkvalitetniji segment Đokovićeve igre.

NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Španac otkrio u čemu je Novak najbolji!

Foto: Tanjug/AP

Ljubitelji tenisa imali su priliku da čuju mišljenje jedne od legendi ovog sporta, Rafaela Nadala o najboljim segmentima igre aktivnih i penzionisanih sportista na ATP turu

Naime, proslavljeni španski teniser zamoljen je da sastavi "savršenog igrača" tako što će probrati najbolje delove igre drugih tenisera. 

Nadal je izdvojio Đokovićev bekhend kao najistaknutiji potez svetskog broja jedan. Pored Novaka, među aktivnim igračima, Španac je izdvojio i Alkarazovu fizičku spremu, ali i svoju mentalnu snagu.

 

 

Na Rafinoj listi nisu mogli izostati ni penzionisani igrači teniskog sveta. Tako se u Nadalovom odabiru mogu pronaći imena kao što je Radek Štepanek koga je "bik sa Majorke" odabrao kao tenisera koji najbolje igra volej. Rodžer Federer izabran je zbog forhenda, a Ivo Karlović je pominjanje zaradio svojim servisom.

Podsetimo, slavni Španac se vraća na teren u Brizbejnu,  na turniru koji se igra se od 31. decembra do sedmog januara i poslednja je priprema pred početak Australijan opena. Prvi gren slem sezone naredne godine biće održan od 14. do 28. januara u Melburnu.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Poznato je kako je Nadal je najavio svoje povlačenje iz tenisa 2024. godine, što će označiti kraj jedne velike ere u ovom sportu. Kao cilj, posebno je izabrao nastup na Dejvis kupu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading