MISTERIOZNA PORUKA NA MRKINOM GROBU: Ana Bekuta zatekla ove REČI, videla je NJU kako ostavlja TRAGOVE!

Autor:

Zabava

10.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta sve otkrila javno!

MISTERIOZNA PORUKA NA MRKINOM GROBU: Ana Bekuta zatekla ove REČI, videla je NJU kako ostavlja TRAGOVE!

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Bekuta nedavno je posetila grob svog partnera, Milutina Mrkonjića, kako bi odala počast njegovoj uspomeni. Na grobu je pronašla cveće i poruku koja je bila posvećena njoj, a koju je kasnije podelila na svom Instagram profilu. Uz poruku zahvalnosti, Ana je izrazila želju da pronađe osobu koja je ostavila poruku na grobu i lično joj se zahvali.

Pored uspešne muzičke karijere, Ana Bekuta je često bila u centru pažnje javnosti zbog svog uzbudljivog privatnog života. Posebno je privukla pažnju kada je javnost saznala da je u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem. Mrkonjić se prisetio trenutka kada je prvi put video Anu na koncertu Šabana Šaulića, navodeći da tada nije znao ko je ona, ali da je kasnije postao svestan da je ona "čovek njenog života".

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

 

- Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ovde ili porukom da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve - napisala je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)


 

 

Ana je otkrila da je shvatila da je Milutin čovek njenog života nakon drugog susreta sa njim. Opisala je jednu privatnu sedeljku na kojoj je prisustvovao i Milutin, naglašavajući da je tada postala svesna dubokih osećanja prema njemu.

Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva „Zlatiborske zore“, inače zaista nisam znao ko je ona – prisetio se Mrka jednom prilikom.

- Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj: „Skinuću, ako mi vratiš pare“, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas – dodao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading