NOLE OTVORIO DUŠU: Nisam prijatelj sa RAFOM I RODŽEROM i nisam antivakser, već MOGUĆNOST IZBORA!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković bez dlake na jeziku govorio je Amerikancima.

NOLE OTVORIO DUŠU: Nisam prijatelj sa RAFOM I RODŽEROM i nisam antivakser, već MOGUĆNOST IZBORA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Novak Đoković je u opširnom intervjuu sa Jonom Verrhajmom u emisiji "60 minuta" otvorio dušu i pričao o velikim rivalima Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Noletovog sagovornika zanimalo je kakav je njihov odnos privatno, a Đoković je bez ustručavanja otkrio da je određena distanca neophodna među takvim rivalima. Ali, ne krije da želi drugačije:

- Želeo bih da. Zaista bih voleo - kaže Đoković o prijateljskoj budućnosti sa Rodžerom i Rafom i dodaje:

- Lično, voleo bih. Mislim, znam da se očigledno (smeh) nismo tako dobro slagali tokom karijere van terena. A mi nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i teško je kao takmičari da budemo veoma bliski i delimo i dajemo uvid u svoj život ili osećanja, znate, moglo bi biti upotrebljen protiv tebe za teniske rekorde i priliku daljih susreta na terenu - rekao je Novak.

Njihovo rivalstvo je nezabeleženo u svetu tenisa i sporta uopšte.

- Toliko godina smo delili pozornicu i mislim da je najveće poštovanje uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Dakle, da, nadam se da ćemo jednog dana, kada se zavese malo više spuste, moći da sednemo i porazgovaramo. Bilo bi, bilo bi neverovatno - dodao je Đoković.

Novak je govorio i o nepresušnoj želji da postavi još teniskih rekorda. 

- Volim da pobeđujem. Nema sumnje u to. Inspirisan sam i motivisan rekordima. Za mene je to sasvim normalno. Da budete iskreni u vezi sa tim i da budete autentični, i da izrazite ono što osećate. Samo pokušavam da budem veran sebi i drugima i kažem šta su moji ciljevi i ciljevi. Dakle, to je tako jednostavno - rekao je Novak za "Tennis Channel". 

Bilo je pitanja i o njegovom stavu oko vakcinacije protiv koronavirusa.

- Ljudi pokušavaju da me deklarišu kao anti-vaksera. Nisam anti-vakser, niti sam pro-vakser, ja sam za mogućnost izbora - poručio je Nole.

Đoković je osvojio 24 grend slem titule, Nadal 22, a Federer 20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading