TUŽNA VEST STIGLA I DO NOVAKA: Đoković se emotivno oprostio od Lauševića

Autor:

Sport

15.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole na dirljiv način odao poslednju poštu legendarnom glumcu.

TUŽNA VEST STIGLA I DO NOVAKA: Đoković se emotivno oprostio od Lauševića

Foto: Starsport

Novak Đoković natupa na Završnom mastersu sezone na kojem će sutra igrati protiv Poljaka Huberta urkača za plasman u polufinale. I dok je Nole u Itali i oporavlja se od napornih mečeva protiv Holgera Runea i Janika Sinera, Srbiju je potresla vest da je legendarni glumac Žarko Laušević preminuo u 64. godini.

Ta tužna vest stigla je i do Noleta, koji se emotivno opostostio od glumca kojeg je očigledno rado gledao, kako sada tako i tokom odrastanja kada su i nastale njegove legendarne uloge. Đoković je na svoj Instastori okačio sliku Žarka Lauševića i uz nju stavio emotikome srca i ruku koje se mole i tako odao poslednju poštu slavnom glumcu.

Republika

Foto: instagram.com/djokernole/

 

Podsetimo, slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 64. godini, nakon kraće i teške bolesti. Javnost je u ime porodice obavestila Anita Laušević, njegova supruga. Glumac je boravio danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading