ŠTA TO NOVAK JEDE VEČE PRED MEČ: Đoković šokirao sve u restoranu u Torinu

Autor:

Sport

14.11.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor pića posebno začudio sve prisutne.

ŠTA TO NOVAK JEDE VEČE PRED MEČ: Đoković šokirao sve u restoranu u Torinu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igraće večeras (21.00) protiv Janika Sinera u drugom kolu Zelene grupe na Završnom mastersu sezone u Torinu i imaće priliku da pobedom overi prolaz u polufinale. Slobodan dan dok su teniseri igrali u Crvenoj grupi Nole je iskoristio da se malo opusti pa je tako otišao u jedan restoran u Torinu i obradovao sve goste, ali ih i šokirao onim što je uradio.

Tačnije, onim što je jeo i pio. Poznato je da Novak puno pridaje značaja zdravoj ishrani i da kao vegan ne jede meso i mesne proizvode, ali su mnogi ostali zatečeni kada su videli šta je naručio i šta je jeo i pio s oduševljenjem.

Đoković je jeo potaž od bundeve, njoke sa artičokama i salatu, a popio je i jednu času vina Barolo. Upravo je vino začudilo sve prisutne jer kao vrhunski sportista konzumira alkohol.

 

 

Međutim, to nije bilo obično veče, jer je Nole slavio to što je osmi put za poslednjih 12 godina završio godinu na prvom mestu ATP liste. Zato ne čudi da je najbolji teniser sveta dao sebi oduška i nazdravio u trenutku kada je do susreta sa Italijanom ostalo više od 24 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading