ALKARAZ SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Evo ŠTA Karlos kaže o Novaku!

Autor:

Sport

13.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je mladi Španac ogromno poštovanje.

ALKARAZ SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Evo ŠTA Karlos kaže o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Novak Đoković obezbedio je pobedom na Holgerom Runeom prvo mesto ATP rang liste do kraja godine, a "poraženi" u ovoj trci Karlos Alkaraz smatra da je Nole u potpunosti zaslužio da bude svetski broj jedan.

 

 

- Nema dileme da li je zaslužio ili ne. Osvojio je tri grend slema i igrao finale četvrtog. Mastersi, koliko? Dva ili tri? Izgubio je pet mečeva cele sezone. To je neverovatno. Čujem da je rekao da ovo nije bila sjajna sezona za njega. Zaista impresivno - rekao je Alkaraz, pa nastavio:

- Borio sam se za prvo mesto i imao sam šansu na turnirima koje sam igrao ove jeseni, ali nisam je iskoristio. Sve što mogu da kažem je da čestitam, osmi put je završio sezonu kao prvi na svetu. Ja ću se sledeće godine boriti za to, naravno - zaključio je Karlos.

Sledeći meč na Završnom mastersu u Torinu Đoković igra protiv Janika Sinera u utorak od 21.00, dok će Alkaraz u sredu na megdan poraženom iz duela Rubljov-Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading