HIT-IZJAVA ĐOKOVIĆA: Ovih dana više vremena provodim NA ŠOLJI, nego na teniskom terenu! NIJE PRIJATNO!

Autor:

Sport

02.11.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole otkrio uzroke bolova na meča protiv Glikspora u osmini finala Mastersa u Parizu.

HIT-IZJAVA ĐOKOVIĆA: Ovih dana više vremena provodim NA ŠOLJI, nego na teniskom terenu! NIJE PRIJATNO!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je posle velike borbe prošao u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je u osmini finala savladao Talona Grikspora iz Holandije sa 4:6, 7:6, 6:4.

Međutim, Đoković je imao velikih problem na ovom meču i bio je prinuđen da traži medicinski tajm-aut u prvom setu.

- Na početku sam igrao odlično i dobro se osećao. Energetski sam odjednom pao kada me je brejknuo za 4:4 u prvom setu. Imam neki stomačni virus već nekoliko dana. Više provodim vremena na šolji nego na terenu. Nije prijatno. Pronašao sam način da se izvučem iz ove situacije. Bio sam na ivici da izgubim, on je bio jako blizu pobede. Neću da oduzmem od njegove igre, odigrao je na visokom nivou i čestitam mu na tome. Imao sam problema sa stomakom, nisam se dobro osećao, počeo sam da se osećam bolje tek u trećem setu - rekao je Đoković

Već danas igraće protiv Artmajera ili Runea.

- Bio sam već u ovakvoj situaciji. Na žalost ili sreću, znam šta treba da radim, ali ne mogu da predvidim kako ću se osećati u petak. Nadam se da ću imati energije da se borim. Ako bude tri seta moram da budem spreman. Rune i Artmajer su fizički snažni - dodao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading