NOLE JAČI OD BOLOVA I NEVASPITANE PUBLIKE: Holanđanin pao posle preokreta za četvrtfinale Pariza!

Autor:

Sport

02.11.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u narednom meču očekuje pobednika duela Altmajer - Rune.

NOLE JAČI OD BOLOVA I NEVASPITANE PUBLIKE: Holanđanin pao posle preokreta za četvrtfinale Pariza!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković krenuo je u pohod na sedmu titulu Mastersa u Parizu, pošto je u osmini finala posle velike drame i preokreta u Bersiju bio bolji od Holanđanina Talona Grikspora sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:4).

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta u četvrtfinalu igraće u petak protiv boljeg iz meča Altmajer - Rune, koji je na programu posle Noletovog meča.

Novak se dosta mučio protiv Holanđanina. Naročito u prvom setu koji je iznenađujuće izgubio. Nakon vođstva od 4:1 u gemovima počeo je da igra dosta slabije, čemu je verovatno uzrokovala povreda i bolovi, pa je Đoković zatražio medicinski tajm-aut. Potom je popio suplemente i pilulu i u nastavku je slomio žilavog Talona. U poslednjem setu imao je za protivnika i publiku, koja je na sve načine pokušavala da iznervira Srbina. Međutim, ni to ga, kao i obično, nije poremetilo u nastojanjima da pobedi rivala.

Đoković je šest puta osvajao masters u pariskoj dvorani “Bersi”, a prošle godine je izgubio u uzbudljivom finalu od Danca Holgera Runea.

Srpski teniser je u sredu izborio plasman u osminu finala pošto je pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija sa 6:3, 6:2, dok je Grikspor bio bolji od Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije sa 6:2, 6:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading