BAHATA OMLADINA PO BEOGRADU VOZI AUTO-PILOTOM KROZ GRAD, SNIMA SE I PITA: Šta mi sad policija može kad sam pijan?!

Autor:

Vesti

02.11.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na popularnoj "Instagram" stranici "bahata.omladina0" svakodnevno se objavljuju snimci mladih osoba koje žive po principu "živi brzo, umri mlad".

BAHATA OMLADINA PO BEOGRADU VOZI AUTO-PILOTOM KROZ GRAD, SNIMA SE I PITA:  Šta mi sad policija može kad sam pijan?!

Foto: instagram/printscreen/bahata.omladina

 Međutim, jedan od tih snimaka posebno je zabrinuo javnost.

Na ovom šokantnom video-snimku može se videti grupa mladića kako se vozi po gradu, ali ne na običan način. Automobil kojim se voze je u autopilotu! Sve vreme snimaju svoju "hrabrost", smeju se i zabavljaju, dok je muzika u automobilu pojačana na maksimum.

Još više zabrinjava opis ispod snimka koji glasi: "Šta mi sad policija može kad sam pijan??" Ova izjava jasno pokazuje bezobzirnost i bahatost mladića koji su u potpunosti svesni da krše zakon i ugrožavaju svoje živote, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Šokantno je i to da je ovaj video mnogima zabavan. Komentari poput "Muzika je super" ili emotikona srca od strane jedne osobe, samo pokazuju koliko je mladima postalo normalno da se igraju sa svojim životima i životima drugih.

Ova vrsta bahatog i neodgovornog ponašanja mora biti zaustavljena! Mladi ljudi treba da budu svesni posledica svojih postupaka i da se ponašaju odgovorno u saobraćaju. Policija mora preduzeti hitne mere kako bi ovi mladići bili privedeni pravdi i kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mozaks

13.11.2023 18:17

Ko ce se poslednji smejati..? Njihovi roditelji ili ovi sto su ih gledali,kad izginu..