BORBA ZA PEHAR JE TRAJALA PUNA TRI SATA: Italijan osvojio deseti trofej u karijeri - Siner je vladar Beča! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

29.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan je stigao do novog trofeja.

BORBA ZA PEHAR JE TRAJALA PUNA TRI SATA: Italijan osvojio deseti trofej u karijeri - Siner je vladar Beča! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je turnir u Beču, pošto je danas u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:3).

Meč je trajao tri sata.

U četvrtom gemu prvog seta ruski teniser je došao do brejka, ali Siner je već u narednom gemu vratio brejk.

Sigurno su servirala oba tenisra, pa je set otišao u tajbrejk, kada je italijanski teniser je samo na momente bolje servirao i igrao agresivnije, što je bilo dovoljno da uzme prvi set.

U drugom setu Medvedev je u servis gemovima protivnika sve više igrao na mreži i tako uspeo da oduzme servis Italijanu u petom i sedmom gemu. Izgubio je potom svoj servis gem ruski teniser ali to nije uticalo na krajnji rezultat u setu.

 

Tokom trećeg seta presudan je bio četvrti gem u kojem je Siner imao devet brejk šansi i uspeo da oduzme servis Medvedevu.

Rus je uzvratio istom merom u narednom gemu, ali već u šestom gemu opet je poklekao, pa je italijanski teniser poveo sa 4:2.

Do kraja seta i meča Siner je sigurno servirao za deseti trofej u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading