GERET BEJL TRAŽIO POMOĆ OD NOVAKA! Đoković mu poslao sjajan ODGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle učešća na golf turniru, srpski teniser i velški fudbaler postali su veliki prijatelji.

GERET BEJL TRAŽIO POMOĆ OD NOVAKA! Đoković mu poslao sjajan ODGOVOR! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković iskoristio je pauzu između turnira na pravi način i pre nekoliko dana učestvovao na "Rajder kupu" u golfu. Tako je prvi reket sveta naučio da igra i ovaj sport, uz pomoć i savete proslavljenog fudbalera Gereta Bejla.

Bivši igrač madridskog Reala i Totenhema je i tokom poslednjih godina karijere više vremena provodio igrajući golf, nego fudbal, dok se sada oprobava i u tenisu.

To je i primetio Novak pošto je Bejl na svom profilu objavio video kako vežba ubitačan forhend.

- Video sam kako vežba forhend i poslao sam mu poruku odmah posle toga. Zahvalio mi se, ali je zatražio pomoć oko bekhenda. Tako da sledeći put ćemo raditi na tome - rekao je Đoković.

Srpski as već u ponedeljak startuje na Mastersu u Parizu, ali je u francusku prestonicu stigao je još u subotu, kako bi gledao finalni meč Svetskog prvenstva u ragbiju, između Južne Afrike i Novog Zelanda.

Kada je u pitanju Masters Pariz, Nole je u prvom kolu slobodan a u drugom ga čeka pobednik iz okršaja Miomira Kecmanovića i Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading