HIT NAD HITOVIMA! Novak, Federer i Nadal ZAVRŠILI u slatkišima! Svako je dobio NADIMAK, ali Đoković je POBEDNIK!

Autor:

Sport

29.10.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Genijalna ideja.

HIT NAD HITOVIMA! Novak, Federer i Nadal ZAVRŠILI u slatkišima! Svako je dobio NADIMAK, ali Đoković je POBEDNIK!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je GOAT

Neizbrisiv trag u "belom sportu" ostavilo je rivalstvo "svete trojke": Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Svako od njih je na poseban način doprineo afirmaciji tenisa, ali je teško da ćemo u skorije vreme ponovo gledati tako vrhunske tenisere, kao što su bila njih trojica. Švajcarac je završio karijeru prošle godine, Španac je najavio da će to definitivno učiniti sledeće, pa od 2024. nećemo gledati više ni "bika sa Majorke".

Ostaje, dakle, samo Nole koji rezultatima i pomeranjem granica prkosi godinama i protivnicima, pokazavši na Australijan openu, Rolan Garosu i US Openu da "mladi lavovi" moraju još da stasavaju, kako bi se bar približili najboljem ikada.

U međuvremenu, na društvenim mrežama je osvanuo zanimljiv predlog kako bi se pojedini slatkiši zvali po trojici najuspešnijih tenisera svih vremena.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Tako su Nadalu pripale kuglice "Raffaelo", dok je Švajcarac dobio bombonjeru Roše Ferero (Rocher Federerro).

Kao i u mnogo puta tokom njihovih nadmetanja na terenu, i u ovom takmičenju, pobednik je Novak Đoković kome su pripale Toblerone, a u njegovom slučaju zvale bi se TO BRE NOLE (tobrenole)!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading