NOLE MU JE "SPUSTIO SLUŠALICU"! Šelton PORUČIO Đokoviću: Moj omiljeni igrač je Federer!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi teniser Ben Šelton otkrio ko mu je idol.

NOLE MU JE "SPUSTIO SLUŠALICU"! Šelton PORUČIO Đokoviću: Moj omiljeni igrač je Federer!

Foto: screenshot twiter

Amerikanac Ben Šelton je od početka sezone "eksplodirao" i izborio se za mesto među najboljim teniserima na ATP listi.

Polufinalista US Opena, na kome je ispao od najboljeg ikada i kasnijeg pobednika Novaka Đokovića, trenutno je 15. igrač na svetskoj rang listi.

Tokom intervjua za italijanski ''Gazeto delo Sport'' otkrio je da smatra Rodžera Federera za svog idola, iako je još kao mali često uživao gledajući "kralja šljake" Rafaela Nadala.

 - Proučavao sam Nadala i pokušao da ukradem njegove tajne. Ali, moj omiljeni igrač je oduvek bio Rodžer. Novak Đoković? Za tri godine će i dalje biti među pet najboljih, osvajaće turnire - rekao je Šelton.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Američki teniser je nedavno eliminisan u Beču, pošto ga je iz austrijske prestonice eliminisao Italijan Janik Siner.

 - On je samo godinu dana starije od mene i već je postigao mnogo. Predvodi fantastičnu generaciju mladih Italijana i biće među Top 5 u narednih nekoliko godina - dodao je Šelton.

Treba podsetiti da je posle pobede u polufinalu US Opena, Novak Đoković odgovorio na prozivke mladog Amerikanca tako što mu je "spustio slušalicu" posle trijumfa, jer je Ben više puta tokom duela prozivao srpskog asa.

Svojim ponašanjem Šelton je izazvao reakciju Đokovića, koji mu je na kraju "prekinuo vezu" i tako mu na neki način stavio do znanja da je "nedostupan" za njega. To je, očigledno, ostavilo traumatične posledice po 15. tenisera sveta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading