"NIŠTA OD PENZIJE DOK POBEĐUJEM MLAĐE": Novak obradovao navijače pred Pariz! NE RAZMIŠLJAM O NADALOVIM IZJAVAMA!

Autor:

Sport

28.10.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Đoković pred Masters u Parizu.

"NIŠTA OD PENZIJE DOK POBEĐUJEM MLAĐE": Novak obradovao navijače pred Pariz! NE RAZMIŠLJAM O NADALOVIM IZJAVAMA!

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đković

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Pariza, dok bi u narednom mogao da se ukrsti sa Miomirom Kecmanovićem koji prethodno mora da eliminiše Ečevariju.

Noleta su pitali i da prokomentaše Nadalovovu izjavu da brojke govore u korist Đokovića koji je zbog toga GOAT.

- Drago mi je ako je Nadal to rekao, ali ja nisam taj koji mora o tome da razgovara. Moram da se fokusiram na svoje ciljeve i najviše sam ponosan što sam i dalje sposoban da se nadmećem na ovom nivou - rekao je Đoković i osvrnuo se na nastupajuće obaveze na pariskom mastersu, koji je osvajao šest puta:

Gledajući istoriju neki teniseri su smatrali da je najbolje povući se kad si na vrhu, drugi su se penzionisali kada su shvatili da ne mogu više da osvajaju najveće turnire i da gube od mlađih momaka. Ja više pripadam drugoj grupi, dokle god sam glavni kandidat za osvajanje slemova i najvećih turnira u ovo sportu, neću ga napustiti. Naravno, pod uslovom da se ne desi nešto drugo što će dovesti do gubitka motivacije. To trenutno nije slučaj - istakao je Đoković na konferenciji za medije.

Govorio je planovima za budućnost.

- Sledeće godine su Olimpijske igre. Zaista želim da ostvarim dobar rezultat na njima, da predstavljam svoju zemlju. Dejvis kup je takođe nešto što me inspiriše - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading