OVO SE ČEKALO: Đoković saznao rivale na Mastersu u Parizu!

Autor:

Sport

27.10.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je održan večeras.

OVO SE ČEKALO: Đoković saznao rivale na Mastersu u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, od naredne nedelje kreće po sedmu titulu na Mastersu u Parizu, a na žrebu koji je održan večeras saznao je imena potencijalnih rivala.

Nole je prošao prilično dobro. U prvom kolu će biti slobodan, dok bi u drugom mogao da se suoči sa sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem, koji će prvo morati da savlada Ečeverija kako bi se sastao sa slavnim zemljakom.

Treće kolo bi moglo da donese pravi spektakl - Đoković protiv Bena Šeltona. Amerikanac je već bio Novakov protivnik u polufinalu US opena, a taj meč je obeležila situacija kada je Đoković "ukrao proslavu" Šeltonu (spuštanje slušalice), što je izazvalo veliku polemiku. 


U četvrtom krugu, Đoković bi mogao na duel Holgerom Runeom ili Tejlorom Fricom. Posebno interesantno bi bilo da se Đoković ponovo sretne sa Runeom, jer mladi Danac trenutno ima prednost u međusobnim duelima. Podsetimo, Rune je prošle godine trijumfovao nad našim asom u finalu Pariza.

Voljom žreba, Đoković bi u polufinalu mogao da se sastane sa Janikom Sinerom ili Andrejem Rubljovim, a na kraju, u velikom finalu, očekuje se okršaj sa Karlosom Alkarasom ili Danilom Medvedovim.

Što se tiče Alkarasa, njegov put do finala takođe obećava uzbudljive duele. U četvrtfinalu bi mogao da se susretne sa Cicipasom, dok bi se u polufinalu mogao ukrstiti sa Medvedevim. U trećem kolu, Španac bi mogao na Lasla Đerea ili Karena Hačanova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading