SVEČANOST U CRNOJ GORI! Nole postao POČASNI građanin OVOG grada! Srđan Đoković ODUŠEVIO porukom!

Autor:

Sport

29.10.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo priznanje za najboljeg tenisera svih vremena.

SVEČANOST U CRNOJ GORI! Nole postao POČASNI građanin OVOG grada! Srđan Đoković ODUŠEVIO porukom!

Foto: Printscreen/RTVHN

Najbolji teniser sveta nalazi se trenutno u Parizu, gde ga čeka Masters u prestonici Francuske", ali se putem video poziva zahvalio na uručenoj nagradi ističući da se Herceg Novom uvek rado vraća.

Titula počasnog građanina Herceg Novog pripala je Novaku Đokoviću, a nagradu su na svečanosti povodom Dana Opštine preuzeli su njegovi roditelji Srđan i Dijana.

Rekorder po broju osvojenih titula prisustvovao je sinoć finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, u društvu britanske pevačice albanskog porekla Rite Ore, što je izazvalo burne komentare kako na društvenim mrežama, tako i u Albaniji.

I pored zaokupljenosti, Nole je našao način da se preko video poziva zahvali Herceg Novom na uručenoj nagradi, ističući da se uvek rado vraća ovom gradu.

Republika

Foto: Starsport

Novak i Srđan Đoković

- Herceg Novi uvek biram i privatno i poslovno, ovde volim da odmaram, ali i treniram. Crna Gora i Herceg Novi su moja druga kuća - istakao je Novak Đoković.

Srđan Đoković se zahvalio čelnicima grada, što su prepoznali Novakov rad i ljubav prema Herceg Novom.

- Kažem supruzi da se ona obrati, ali ona to prepusti meni. Kažem stvari koje možda nisu kako treba, ali su istinite. Ovo je treći grad iz moje domovine koji mu daje ovakvo veliko priznanje. Posle Budve i Nikšića, to čini i Herceg Novi. Kad ima nekoliko dana slobodnih on ih provede u Crnoj Gori. Gen je gen, on ne može da pobegne od toga. Drago mi je što moj narod živi u dve države, neka tako i nastavi - naglasio je Noletov otac.

On je naveo i da je srpski as pokazatelj svima da ništa nije nemoguće kad se stvarno želi.

- Mi nismo krenuli od nule, mi smo krenuli od minusa. On je u vreme bombardovanja, sankcija i svih očajnih stvari koje su se dogodile našoj zemlji uspeo uz pomoć porodice da ostvari sve što je zamislio. On je moje snove ispunio još pre nekoliko godina, a ovo što sada radi je neverovatno. Njegovu borbu mogu da uporedim sa istorijom ovog grada, koji je poslednih 30 godina skrajnu u vreme vladavine prethodnih vlasti, ali se držao svojih uverenja, nije poklekao - istakao je Srđan Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading