PREMINUO JE METJU PERI, GLUMAC KOG SU SVI OBOŽAVALI: Svoju ljubavnu intimu je sakrivao ali se za OVE poznate žene znalo!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.10.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Metju Peri, poznat kao Čendler iz serije "Prijatelji", preminuo u 55. godini.

PREMINUO JE METJU PERI, GLUMAC KOG SU SVI OBOŽAVALI: Svoju ljubavnu intimu je sakrivao ali se za OVE poznate žene znalo!

Foto: youtube.com/Warner Bros. TV

Glumac Metju Peri preminuo je u svom domu u Los Anđelesu. Okolnosti njegove smrti još uvek nisu potpuno razjašnjene. Glumac, najpoznatiji po svojoj ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", doživeo je srčani udar. Iako su prisutni u njegovoj kući pozvali Hitnu pomoć, nije mu bilo spasa.

Metju Peri je bio poznat po svojoj sklonosti privatnosti i izbegavanju javnog eksponiranja, posebno kada je reč o svom privatnom životu. Tokom svoje karijere, javno je priznao veze s samo četiri poznate žene i nikada se nije venčao.

Prva od tih poznatih veza bila je s Jasmin Blit, poznatom po svojoj ulozi u seriji "Čuvari plaže".

 

Zatim je uspeo je da osvoji jednu od najpoznatijih holivudskih lepotica - bio je u vezi sa Džulijom Roberts tokom 1995. i 1996. godine.

 

 

- Rekla je da prihvata samo ako će biti u scenama sa mnom. Poslao sam joj tri tuceta ruža, i napisao - jedino uzbudljivije od rada sa tobom je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće. Odgovorila je da će onda pristati samo ako uspem da joj objasnim kvantnu fiziku. Zamislite! Dopisujem se sa ženom zbog koje je karmin izmišljen, i još me tera da učim - opisao je tada Peri.

Veza, međutim, nije opstala, a Peri je napisao da nije mogao da podnese pritisak veze s jednom od najpoznatijih žena na svetu. Patio je zbog nesigurnosti i konstantno se plašio da će ga Džulija napustiti. Zbog toga je on na kraju okončao vezu.

Nakon toga, bar koliko je javnost bila upoznata, prošlo je čak deset godina a da se nije znalo s kim je Metju Peri bio u vezi. Sledeća zabeležena veza trajala je od 2006. do 2012. godine i bila je s glumicom Lizi Kaplan.

Republika

Foto: THEBAYWATCHCOMPANY-Album/ElizabethGoodenough/Everett/NBC/BACKGRID/BackgridUK/Profimedia

Ljubavi pokojnog glumaca Metjua

 

- Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala od 53 godine - napisao je u knjizi.

Metju Peri je pre tri godine uplovio u romansu sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic. Objavili su veridbu u novembru 2020, ali su naredne godine saopštili da više nisu zajedno.

 

 

Metju je u knjizi opisao i "akciju" koju je imao sa Kameron Dijaz, iako nikada nisu bili u vezi. Napisao je da su se "ljubakali u ostavi" i naveo da se nada da se glumica neće ljutiti što je to otkrio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading