NIJE IMAO SREĆE! Međedović zaustavljen u prvom kolu

Autor:

Sport

15.10.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser poražen je od Bloksa sa 7:6 (3), 6:2.

NIJE IMAO SREĆE! Međedović zaustavljen u prvom kolu

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović nije imao sreće, on je zaustavljen u prvom kolu kvalifikacija turnira u Antverpenu. Međedović nije mogao da izađe na kraj sa mladim belgijskim teniserom  Aleksanderom Bloksom, koji je slavio sa 7:6 (3), 6:2.

Iako je Hamad dobro startovao na meču, na kraju nije uspeo da zabeleži pobedu. Na startu je rezultat bio izjednačen, a jedinu brejk loptu imao je Hamad Međedović i to u osmom gemu, međutim, nije je iskoristio. 

Belgijanac je poveo sa 4:0 u taj-brejku i to iskoristio da dobije taj deo igre sa 7:3. Ponovo je Hamad imao šansu, u trećem gemu drugog seta, ali tada je propustio još tri brejk lopte.

I onda je poklekao u narednom gemu, Bloks je iskoristio drugu brejk šansu i potom uskoro stigao do 4:1. Do kraja susreta, siguran je bio na servisu, a napravio je brejk i u osmom gemu za 6:2 i tako stigao do pobede.

Njega u drugom kolu kvalifikacija očekuje bolji iz duela Đila Arnoa Baija i Pabla Ljamasa Ruisa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading