KECMANOVIĆ PRESLIŠAO FRANCUZA: Miomir ponovo BEZ IZGUBLJENOG SETA do četvrtfinala

Autor:

Sport

23.09.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korentin Mute pao za nešto više od sat igre u kineskom Čengduu.

KECMANOVIĆ PRESLIŠAO FRANCUZA: Miomir ponovo BEZ IZGUBLJENOG SETA do četvrtfinala

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u kineskom Čengduu, nakon što je u drugom kolu savladao Francuza Korentina Mutea rezultatom 2:0, po setima 6:2, 6:4.

Kecmanović je do pobede došao za nešto više od sat i po vremena igre, a zanimljivo je da je naš teniser u oba seta izgubio po jedan svoj servis. Ali, u prvom je čak tri puta uspeo da napravi brejk, u drugom setu dva puta, pa je na kraju stigao do lake i sigurne pobede.

Njegov naredni rival biće pobednik meča između nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva i Rusa Pavela Kotova. Podsetimo, Kecmanović je na startu turnira iz serije 250, takođe bez izguljenog seta, savladao tenisera iz Francuske Bendžanina Loka. 

Turnir u Čengduu igra se za nagradni fond od 1.152.805 dolara, a Kecmanović je sedmi nosilac. Inače, ovaj teniski događaj u Kini održava se prvi put od 2019. godine i pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading