"LUDI SRBI" NAPRAVILI ŽURKU: Novak i Miomir ĐUSKALI usred mraka, navijači bili u čudu!

Autor:

Sport

17.09.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje u Dejvis kup timu Srbije.

"LUDI SRBI" NAPRAVILI ŽURKU: Novak i Miomir ĐUSKALI usred mraka, navijači bili u čudu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Teniseri Srbije uspešno su okončali misiju u Dejvis kupu, pošto su se plasirali na završni turnir u Malagi. Na tom putu nije ih omeo ni poraz od selekcije Češke u poslednjem meču grupne faze, ali ni jedna neobična situacija od koje su napravili šou za pamćenje.

Novak Đoković definitivno uživa igrajući za reprezentaciju, što se može videti kroz njegov pristup mečevima, ali i zbog njegovih izjava u poslednje vreme. Atmosfera u timu je sjajna i to potvrđuje video-snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem su Novak Đoković i Miomir Kecmanović jedan propust španskih organizatora pretvorili u pravu žurku. Naime, u jednom trenutku u dvorani je nestala struja. Navijači su popalili svetla na svojim mobilnim telefonima, dok je u pozadini gruvala muzika. Noleta i Miomira je takva scena inspirisala i ponela, pa su se zagrlili i zaigrali.

To je oduševilo navijače koji su bili tik iz klupe Srbije, pa su pohitali da snime neobičnu scenu. Video-klip je u etar pustila poznata Novakova navijačica Džuli.

- Dvorana je pala u tamu usred poena, a Miomir Kecmanović i Novak Đoković napravili su žurku - napisala je Francuskinja u opisu.

Podsećamo, Srbija je takmičenje u grupi C završila na drugoj poziciji, iza Češke. Ali, naš tim je izborio plasman u četvrtfinale, odnosno završni turnir u Malagi koji je na programu od 21. do 26. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading