TO, NOLE, SRBENDO! Đoković pred svaki meč peva Marš na Drinu

Autor:

Sport

16.09.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To mi jako prija., to je najveća čast, ponos i privilegija, rekao je Novak.

TO, NOLE, SRBENDO! Đoković pred svaki meč peva Marš na Drinu

Foto: TSS

Novak Đoković pobedio je Aleksandra Davidoviča Fokinu sa 6:3, 6:4 i odveo Srbiju na završni turnir Dejvis kupa koji će se u novembru odigrati u Malagi. Tamo će izabranici Viktora Troickog pokušati da ponove uspeh iz 2010. i osvoje "salataru", koju su upravo Nole i Vića doneli našoj zemlji ključnim bodovima u finalu protiv Francuske te godine.

Da su naoštreni za novu titulu najbolji teniser sveta je poručio odmah posle meča, a onda je otkrio kako se motivišu da maksimalno spremni i naoštreni izađu i pobede.

Republika

Foto: Teniski savez Srbije

Teniseri Srbije

- Uživam da predstavljam Srbiju, to je najveća čast, ponos i privilegija. Predstavljati svoju zemlju, imati grb Srbije na grudima. Biti sa ovim momcima koji su mi prijatelji, sa kojim imam sjajnu hemiju. To nas vodi. Pevamo Marš na Drinu pred svaki izlazak na teren. Imamo neke rituale. Nešto što ja ne praktikujem u individualnoj karijeri, jako mi prija. Imam veću odgovornost i motivaciju na terenu. Ne igram za sebe, već za svoju državu, te momke, za sve ljude koji prate - rekao je Novak u Valensiji gde će Srbija odigrati još duel sa Češkom bez rezultatskog značaja jer obe selekcije već imaju overenu vizu za završni turnir Dejvis kupa.

Inače, ova pobeda omogućila je Đokoviću da overi vizu za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine jer je ispunio uslov nastupa za svoju zemlju u Dejvis kupu u predolimpijskom ciklusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading