NOVAK UPLAŠIO NAVIJAČE: Ne volim to, moja osećanja nisu sjajna!

Autor:

Sport

16.09.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bez dlake na jeziku posle grupne faze Dejvis kupa.

NOVAK UPLAŠIO NAVIJAČE: Ne volim to, moja osećanja nisu sjajna!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Češke u poslednjem kolu grupne faze Dejvis kupa.

Posle dva neuspeha u singlu, na red je došao dubl koji nije imao rezultatskog značaja, a u njemu su poraženi Novak Đoković i Nikola Ćaćić.

Posle tog meča, novinarima se obratio Novak Đoković.

Mislili smo kao tim, kvalifikovali smo se za Malagu, mislili smo da nema potrebe da igram singl. Želelo sam da igram dubl, to je najbolja vežba za Malagu. Ja nikad ne igram dubl. Hteli smo da pobedimo, ne volim da gubim. Svejedno da li dubl ili singl. Moja osećanja nisu sjajna trenutno. Drago mi je da smo se borili do kraja - rekao je Nole.

Veliki broj navijača bio je prisutan na tribinama.

Nikad nismo očekivali da će biti toliko navijača na dublu. Hvala navijačima koji su ostali do kraja. Učinili su da se osećamo kao kod kuće. Nadamo se da će nas podržati, tamo neće biti španskog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U prvom meču dana je mladi Jakub Menšik pobedio Dušana Lajovića.

Igrao je impresivno. Slavio je protiv Lajovića komforno u dva seta. Napredovao je značajno. Sve je bliže Top 100. Jedan od najvećih prospekata sa 18 godina. Drago mi je što ide u tom pravcu.

Srbija je plasman u četvrtfinale Dejvis kupa obezbedila još u drugom kolu, kada je savladala Španiju.

- Generalno, iskustvo je bilo sjajno. Primarni cilj je bio da pomognem timu. Doneo sam poen koji je bio dovoljan za Malagu. Nisam bio ovde godinama, nisam znao kako će me prihvatiti narod u Valensiji. Poznavanje španskog je možda pomoglo. Za gostoprimstvo 10/10 - završio je Novak.

Zatim se prisutnima obratio i selektor Srbije Viktor Troicki.

- Zahvalio bih mu se ponovo što je ovde. Posle naporne sezone, brutalnog US opena je našao snage i volje da dođe ovde i bude uz tim. Ima 36 godina, a i dalje ima volju. Timski je igrač i od kako je počeo da igra Dejvis kup za njega je to specijalno. Čestitao bih timu na kvalifikovanju, nadam se da ovo može biti naša godina - poručio je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading