MATEMATIKA IM NIJE JAČA STRANA: Iako ima duplo manje osvojenih trofeja, nagrada ide u njegove ruke - U Šangaju ZABORAVILI na Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

12.10.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je stigao, nastala je potpuna ludnica.

MATEMATIKA IM NIJE JAČA STRANA: Iako ima duplo manje osvojenih trofeja, nagrada ide u njegove ruke - U Šangaju ZABORAVILI na Novaka Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Proteklo je više od godinu dana od kako je švajcarski teniser Rodžer Federer i zvanično objavio završetak svoje profesionalne karijere, ali teniska priznanja i dalje pristižu.

Osvajač 20 Grend slem titula stigao je u Šangaj kako bi mu organizatori turnira iz kategorije 1.000 uručili nagradu "Ikona sporta" koja se ove godine po prvi put dodeljuje.

Federera je na aerodromu dočekao veliki broj navijača koji su pokušali da stignu do autograma i fotografije sa slavnim švajcarskim teniserom.

 

 

Po dolasku na šangajski aerodrom, Federe je izjavio:

- Veoma sam uzbuđen što sam dobitnik priznanja na Mastersu u Šangaju. Sećam se svog prvog dolaska ovde, na otvaranje stadiona. Blizak sam oduvek prijatelj sa organizatorima. Srećan sam što se priča nastavlja.

Treba posebno napomenuti da je Rodžer Federer Masters u Šangaju osvajao dva puta i to 2014. i 2017. godine, a interesantno je istaći da je navedenu nagradu Švajcarac dobio pre Novaka Đokovića koji je do trofeja u Šangaju stizao četiri puta (2012, 2013, 2015. i 2018. godine)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading