NETANJAHU OBJAVIO UŽASAVAJUĆE FOTOGRAFIJE UGLJENISANIH BEBA: Tvrdi da su žrtve Hamasa, tela spaljena do neprepoznatljivosti

Autor:

Svet

12.10.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Netanjahuovom saopštenju se dodatno navodi da su ove slike deo materijala koji je pokazao američkom državnom sekretaru Antoniju Blinkenu tokom njegove posete Jerusalimu.

NETANJAHU OBJAVIO UŽASAVAJUĆE FOTOGRAFIJE UGLJENISANIH BEBA: Tvrdi da su žrtve Hamasa, tela spaljena do neprepoznatljivosti

Foto: Tanjug/AP

Kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua šokirala je javnost objavljivanjem uznemirujućih fotografija mrtvih i spaljenih tela beba, za koje tvrde da su žrtve Hamasa.

U objavi na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter), Netanjahuova kancelarija je prokomentarisala:

- Hamas je nehuman. Hamas je ISIS.

Tri slike prikazuju dve bebe čija su tela izgorela do neprepoznatljivosti, dok je treće telo prekriveno krvlju.

Fotografije su u međuvremenu uklonjene sa Iksa, a povod za to je nepoznat.

U Netanjahuovom saopštenju se dodatno navodi da su ove slike deo materijala koji je Netanijahu pokazao američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu tokom njegove posete Jerusalimu, prenosi Kurir.

Napominjemo da su izraelski, a potom i svetski mediji, izvestili o otkriću tela civila u kibucu Kfar Aza, među kojima su bili i ostaci dece i beba. Ova strašna situacija izazvala je snažnu osudu i pozive na hitnu međunarodnu akciju radi smirivanja sukoba i zaštite civila na obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading