''OVO JE SAMO POČETAK'', POKRENUT NAPAD NA POJAS GAZE! Izrael se sprema za narednu FAZU rata! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.10.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrael je u punoj pripravnosti i njegovi su obaveštajci usmereni su na identifikaciju militanata Hamasa, istakao je međunarodni portparol IDF-a.

''OVO JE SAMO POČETAK'', POKRENUT NAPAD NA POJAS GAZE! Izrael se sprema za narednu FAZU rata! (VIDEO)

Foto: X printscreen/@IDF

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su danas da izvode široko rasprostranjene vazdušne napade na mnoge lokacije Hamasa širom Pojasa Gaze.

Dok se izraelski vazdušni napadi na Gazu nastavljaju, portpartol izraelske vojske Džonatan Konkrikus navodi da njihovi avioni gađaju podzemnu mrežu tunela koju su izgradili i koriste militanti Hamasa, prenose Agencije.

- Ono što je Hamas uradio otkako je preuzeo kontrolu pre skoro 20 godina je da je izgradio mrežu tunela od ispod grada Gaze sve do Kan Junisa i Rafe - kazao je on.

Međunarodni portparol IDF-a, potpukovnik Ričard Heht, rekao je da se Izrael trenutno "priprema za sledeće faze rata" i istakao da još nije donesena odluka o kopnenom napadu.

Prema njegovim rečima, Izrael je u punoj pripravnosti i njegovi su obaveštajci usmereni na identifikaciju militanata Hamasa koji su počinili zločine i napade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading