PLAČ MAJKE IZ PALESTINE JEŽI SVAKU DLAKU NA TELU! Nesrećna žena izašla na ulicu, pa ZAPOMAGALA na sav glas: Deca su mi UMRLA na rukama, gladna!

Autor:

Svet

11.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj poginulih raste iz dana u dan!

PLAČ MAJKE IZ PALESTINE JEŽI SVAKU DLAKU NA TELU! Nesrećna žena izašla na ulicu, pa ZAPOMAGALA na sav glas: Deca su mi UMRLA na rukama, gladna!

Foto: Instagram/ aljazeeraenglish Al Jazeera English

Od početka sukoba u Izraelu, situacija je iz dana u dan sve alarmantnija, dok se ljudi svim silama bore da u ljutoj borbi samo izvuku žive glave.

Snimak iz Gaze koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postao je viralan nakon što je osvanuo na društvenim mrežama, dok jeziva scena majke koja vrišti ledi krv u žilama.

- Deca su mi umrla na rukama. Gde su mi deca? Dosta je! Zaustavite ovu nepravdu, mi smo samo siromašni.Deca su mi umrla gladna, kunem se - govorila je nesrećna žena kojoj su deca mučeničkom smrću nastradala u napadima.

Podsetimo, četiri dana nakon smrtonosnih napada koje je iz Gaze pokrenuo Hamas, nadležni i dalje uklanjaju leševe iz grada Sderota. Broj poginulih u Izraelu dostigao je 1.200, a povređeno je više od 2.700 ljudi.

Sirene se oglašavaju na severu Izraela

Dok Izrael odgovara na projektil koji je ispalio Hezbolah iz Libana, sirene se sada oglašavaju na severu Izraela - da upozore Izraelce na predstojeće napade. Izraelska vojska sada kaže da napada libansku teritoriju kao odgovor - a libanski državni mediji kažu da su dva područja granatirana.

- Oblast oko Dajre je bombardovana neprijateljskom artiljerijom, dok je oblast oko Jarina pogođena fosfornim granatama - izvestila je libanska Nacionalna novinska agencija. BBC nije potvrdio te detalje.

Sedamnaest britanskih državljana je poginulo ili nestalo.

Bi-Bi-Si je od zvaničnog britanskog izvora saznao da je nakon napada Hamasa tokom vikenda 17 mrtvih ili nestalih britanskih državljana, među kojima su i deca. Prethodna procena je bila „više od 10“ britanskih državljana mrtvih ili nestalih.

471 ranjeni izraelski civil i vojnik je hospitalizovan, 109 u teškom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
GDE su sad vasi koljaci

28.10.2023 17:09

STO STE TRAZILI DOBILI STE