NOVAK SAZNAO POTENCIJALNU MINU U POLUFINALU! Ako PROĐE Amerikanca, EVO protiv koga će Đoković IGRATI!

Autor:

Sport

19.08.2023

02:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez neizvesnosti u ovom četvrtfinalu.

NOVAK SAZNAO POTENCIJALNU MINU U POLUFINALU! Ako PROĐE Amerikanca, EVO protiv koga će Đoković IGRATI!

Foto: www.profimedia.rs

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio Adrijana Manarina iz Francuske rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

Ni trunke neizvesnosti nije bilo u ovom okršaju, koji je srpskim ljubiteljima "belog sporta" posebno bio zanimljiv, jer bolji iz njihovog meča ide na pobednika duela Novaka Đokovića i Amerikanca Tejlora Frica.

Iskusni 35-godišnji Francuz delovao je katastrofalno, što je 17. teniser sveta koristio i svaku njegovu grešku kažnjavao.

Do prvog brejka u uvodnom setu, Zverev je došao u drugom gemu, potom je poveo sa 3:0, da bi u osmom poenu ponovo iznenadio Manarina za osvajanje ovog dela igre sa ubedljivih 6:2.

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Gotovo ista slika viđena je u drugom setu. Samo jedan brejk, načinjen u drugom gemu, bio je dovoljan Saši da privede rutinski meč kraju i na kraju sa 6:3 prođe u polufinale.

Sada čeka Novaka ili Frica, svi se nadamo da će Srbin i sedmi put zaredom biti uspešniji od Amerikanca.

Podsetimo, Đoković je svih prethodnih šest okšraja sa Tejlorom rešio u svoju korist.

Inače, već je poznati i drugi polufinalni par, u kome se sastaju prvi reket ATP liste Španac Karlos Alkaraz i Hubert Hurkač iz Poljske.

Karlitos je "preživeo" Australijanca Marsela Prusela i slavio preokretom s 2:1, dok je Poljak rezultatom 2:0 izbacio Pruselovog zemljaka Alekseja Popirina 6:1, 7:6 (10:8).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading