SRBIN STIŽE NA STAMFORD BRIDŽ: Čelsi plaća 17 i po miliona evra za našeg golmana!

Autor:

Sport

18.08.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plavci" pronašli zamenu za Kepu Arizabalagu.

SRBIN STIŽE NA STAMFORD BRIDŽ: Čelsi plaća 17 i po miliona evra za našeg golmana!

Foto: pixabay.com

Stamford Bridž

Španski golman Kepa Arizabalaga napustio je Čelsi i prešao je u Real Madrid na jednogodišnju pozajmicu, a "plavci" sada traže novog čuvara mreže.

Kako prenosi dobro obavešteni transfer guru Fabricio Romano, na Stamford bridžu su se odlučili za srpskog golmana Đorđa Petrovića.

Italijanski novinar tvrdi da je Čelsi spreman da plati Nju Inglandu 15 miliona funti na ime obeštećenja, što je oko 17.500.000 evra.

Pregovori oko Petrovićevog transfera na Ostrvo su uveliko u toku i čini se da se ništa neće isprečiti njegovom potpisu za Čelsi.

Đorđe Petrović je prošao mlađe kategorije Čukaričkog za čiji je prvi tim branio do pre nešto više od godinu dana, a na startu seniorske karijere je bio na pozajmici u IMT-u. Dres "brđana" je u aprilu 2022. zamenio Nju Inglandovim i vrlo brzo je postao jedan od najcenjenijih golmana MLS lige.

Ovaj 23-godišnji čuvar mreže iz Požarevca je upisao i dva nastupa za A reprezentaciju Srbije, ali za standardno mesto u timu za sada nije uspeo da se izbori pored Vanje Milinković-Savića i Predraga Rajkovića.

Otkad je stigao u Nju Ingland, Petrović je branio na 48 mečeva, a čak 15 puta je mrežu ostavio netaknutom. Impresivnu statistiku je prethodno imao i u Čukaričkom, za koji je na 86 utakmica 33 puta ostao nesavladan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading