ŠMEKERSKI POTEZ NAJBOLJEG U ISTORIJI: Đoković dao AUTOGRAM Monfisu, o njegovoj poruci BRUJI ceo svet! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je pokazao svoj smisao za humor.

ŠMEKERSKI POTEZ NAJBOLJEG U ISTORIJI: Đoković dao AUTOGRAM Monfisu, o njegovoj poruci BRUJI ceo svet! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Gael Monfis

Novak Đoković, drugi teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, nakon nešto više od sat vremena igre.

Ovo je bio 19. međusobni duel našeg asa sa jednim od njegovih većih prijatelja na Turu, a zanimjlivo je da je drugi teniser sveta slavio u svih 19 mečeva, pa se slobodno može reći da mu je Monfis najredovnija mušterija od svih igrača.

Na taj način, Đoković je ušao u istoriju kao teniser sa najvećim brojem pobeda protiv nekog igrača, bez izgubljenog duela. Zajedno sa njim je u teniske anale ušao i Monfis, samo na onu negativnu stranu.

Monfis je od Novaka, nakon novog poraza, zatražio autogram na majici u kojoj je protiv njega odmerio snage, a naravno da mu je Đoković izašao u susret, a svojom porukom je nasmejao čitav teniski svet.

 - Izvini, ali nije mi žao - napisao je Nole na majici, na kojoj je dodao i smajli.

Uz sliku, Monfis je priložio i opis fotografije.

Možda ovo nije bio meč kojem sam se nadao protiv GOAT-a, ali mi je ipak čast i zadovoljstvo da se suočim sa Novakom Đokovićem. Uprkos svemu, ostaje pozitivna nedelja. Odmaraću se da bih bio pravi na US openu. Hvala vam mnogo na vašoj neverovatnoj podršci - napisao je Monfis.

Inače, Nole je trijumfom u kasne sate izborio mesto među osmoricom najboljih, a tamo će se drugi nosilac na turniru sastati sa Tejlorom Fricom, koji je nešto ranije tokom večeri prošao dalje, tako što mu je meč predao Dušan Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading