NIJE DOBRO: Poznat raspored - evo kada Đoković igra za POLUFINALE Sinsinatija!

Autor:

Sport

18.08.2023

05:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori su se još jednom odlučili za isti termin.

NIJE DOBRO: Poznat raspored - evo kada Đoković igra za POLUFINALE Sinsinatija!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u novo četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je u osmini finala porazio Francuza Gaela Monfisa sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Naš as se blago mučio na startu duela, nije uspevao da u prvih šest gemova slomi otpor rivala, ali je zatim podesio "nišanske sprave" i bez problema, posle nešto više od 60 minuta, sebi obezbedio mesto u četvrtfini finala mastersa u ovom američkom gradu.

Tu će Novak igrati protiv Tejlora Frica, domaćeg pulena, koji se nije previše namučio u prethodnom meču, jer mu je Dušan Lajović predao duel zbog povrede, posle samo pet odigranih gemova.

Jasno je da će duel srpskog i američkog asa biti verovatno i najzanimljiviji meč dana, pa su ga shodno tome i Amerikanci stavili u udarni termin, ali po njihovom vremenu. Naime, Novakov duel četvrtfine finala će početi ne pre 02:30 po našem (20:30 po tamošnjem vremenu), pa će kao i u duelima sa Monfisom, ali i sa Davidovičem Fokinom, srpski navijači morati da nameštaju satove, ukoliko žele da gledaju napad drugog tenisera sveta na treću titulu u Sinsinatiju.

Inače, što se tiče ostalih mečeva četvrtine finala, u Novakovoj strani žreba, snage će odmeriti Aleksandar Zverev i Adrijan Manarino, dok će se u gornjoj polovini sastati Karlos Alkaraz, prvi nosilac turnira, i Australijanac Maks Pursel, a poslednji četvrtfinalni par čine Hubert Hurkač i Aleksej Popirin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading