SRBIJA STRAHUJE PRED US OPEN: Lajović PREDAO - Novak saznao ime NAREDNOG RIVALA!

Autor:

Sport

18.08.2023

04:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo naš teniser da zabeleži još jedan sjajan rezultat.

SRBIJA STRAHUJE PRED US OPEN: Lajović PREDAO - Novak saznao ime NAREDNOG RIVALA!

Foto: www.profimedia.rs

Američki teniser Tejlor Fric je uspeo da se plasira u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto mu je Dušan Lajović predao meč, posle samo pet odigranih gemova, pri vođstvu domaćeg tenisera od 5:0.

Sa velikim očekivanjima je Duci ušao u ovaj susret, upisao je četiri pobede u nizu na turniru, dve u kvalifikacijama, a dve u glavnom žrebu, u prošloj rundi je izbacio i Janika Sinera, koji je u Sinsi došao kao osvajač Toronta, ali se nažalost srpski teniser povredio, pa je meč trajao svega 15 minuta.

Lajović je imao problem za stopalom, očigledno je da se mučio sa kretnjom, a nije uspeo da za pet gemova upiše nijedan poen, već je svih 20 pripalo domaćem teniseru. Nakon trećeg gema je zvao pomoć fizioterapeuta, zatim je to učinio i nakon petog, ali pomoći nije bilo, pa je naš teniser morao da pruži Fricu ruku, koji je tako bez previše muke obezbedio mesto među osmoricom najboljih.

Jasno je da je povreda došla u zao čas, jer je Dušan u poslednje vreme ušao u formu, a delovalo je da bi na predstojećem US openu mogao da napravi zapaženiji rezultat, ali će to sada očigledno zavisiti od stanja njegove povrede.

Podsetimo, Fric je ovim trijumfom ušao u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, a tamo će igrati sa pobednikom duela u kom se sastaju Novak Đoković, drugi teniser sveta, kao i Gael Monfis, jedan od najstarijih igrača na Turu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading