NOVAK SE "MASKIRAO", AMERI GA NISU PREPOZNALI: Đoković promenio imidž jer Jelena tako voli

Autor:

Sport

14.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je deda bio živ, morao sam da se brijem. Sada žena kaže da mi brada lepo stoji, a nju moram da slušam za srećan i dug život, rekao je nedavno Đoković, koji započinje nastup na mastersu u Sinsijatiju.

NOVAK SE "MASKIRAO", AMERI GA NISU PREPOZNALI: Đoković promenio imidž jer Jelena tako voli

Foto: printscreen/instagram.com/cincytennis

Novak Đoković

Novak Đoković kreće u osvajanje Amerike i to "maskiran"! Ne, srpski as nije morao da se prerušava da bi ga konačno, posle dve godine zabrane jer nije vakcinisan protiv korone, pustili u SAD, već je nabacio novi imidž.

 

 

Nole je u Sinsinati, gde će ove nedelje jurišati po treći pehar na njemu najmaleroznijem mastersu jer je izgubio pet finala, stigao s neuobičajeno dugom bradom, koju je nosio i tokom odmora u Crnoj Gori, ali su svi verovali da će se obrijati do puta. Možda se to i desi do prvog meča u drugom kolu protiv boljeg iz današnjeg susreta između Aleksandra Davidoviča Fokine i Tomasa Ečeverija, ali je Novak svakako ostavio jak utisak, dok ga mnogi na prvu čak i nisu prepoznali.

Tako zarastao, Đoković je odradio prvi trening i osetio teren na kojem nije igrao od 2020, kada je podigao pehar, ali je osetio i delić atmosfere u susretu s navijačima. A njih je bilo i te kako i svi su želeli da se slikaju s njim i dobiju autogram za uspomenu. Pojedini njegovi navijači su se čak i našalili na račun brade. Tako su u komentarima na slikama na Instagramu prokomentarisali da je sada pravi "GOATović Beardović", odnosno da je najbolji teniser svih vremena (eng. GOAT - jarac) koji nosi bradu (eng. beard).


Da li će tako biti i kada izađe na teren pred punim tribina, ostaje da se vidi. Odnosno da li mu je publika sada naklonjena, posle svih razapinjanja jer nije hteo da primi cepivo protiv KOVID-19 po cenu da dve godine ne može da igra na turnirima u SAD.

Kada je u pitanju novi imidž, Novak je o nošenju brade govorio u više navrata. Mnogi su smatrali da se brije jer je sujeveran da će promena na licu nešto pokvariti na terenu, dok su drugi govorili da upravo s bradom igra bolje. I ništa od toga nije tačno jer, kako je naš as nedavno otkrio, dve su osobe uticale na njega da povremeno pusti bradu, koju praktično ne nosi niko iz njegove uže porodice.

Foto: Tanjug/AP

Voli da je Novak bocka - Jelena Đoković

- Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem. Mada, dok mi je deda još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lepo stoji. Moram da slušam Jelenu, kažu da je to recept za srećan i dug život. Ali skratiću je malo, moram - rekao je Đoković tokom nedavnog Vimbldona, na kojem je stigao do finala, u kom je poražen od golobradog Španca Karlosa Alkaraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading