NIJE DOBAR ZNAK! Novak Đoković povukao NEOČEKIVAN POTEZ pred put u Ameriku!

Autor:

Sport

01.08.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li mu to biti od koristi?

NIJE DOBAR ZNAK! Novak Đoković povukao NEOČEKIVAN POTEZ pred put u Ameriku!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković nije uspeo da stigne do titule na Vimbldonu i nastavi višegodišnju dominaciju u Londonu, te je na trećem grend slemu sezone u finalnom meču poražen od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima.

Po završetku ovog duela Nole je rešio da odmori i to prvo na crnogorskom, pa hrvatskom primorju, a zatim je napravio jasan plan za finiš sezone i američku turneju.

Neće igrati Đoković u Kanadi i na teren će se vratiti na mastersu u Sinsinatiju koji se održava od 13. do 20. avgusta. Uoči puta u Sjedinjene Američke Države Novak je povukao neočekivan potez koji može da zabrine sve navijače. O čemu se zapravo radi?

Nije siguran Đoković da će imati dovoljan broj mečeva kako bi se adekvatno spremio za US Open koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, pa je zbog toga u Sinsinatiju rešio da zaigra i u konkurenciji dublova zajedno sa Nikolom Ćaćićem.

 

 

Nole u Sinsinatiju nije osvajao titulu od 2018. godine, a nije igrao od 2021. zbog američke zabrane ulaska u zemlju nevakcinisanim strancima. Sada će pokušati da stigne do trofeja u dve konkurencije, singlu i dublu.

Ne treba zaboraviti da su ovakvi potezi često znali da koštaju Novaka Đokovića - najgori primer definitivno su prethodne Olimpijske igre gde je jedan od najboljih tenisera planete ostao bez medalje i u singlu i u dublu, a na sve to je telo doveo na ivicu povrede.

Sada će kroz dubl pokušati da dobije bar neki meč više na betonu, te se svi nadamo da će ovaj neočekivani potez biti i dobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading