KADA ĆE ĐOKOVIĆ PONOVO NA TEREN? Planovi su JASNI - odmor DUŽI od očekivanog, pa OBRAČUN sa Alkarazom!

Autor:

Sport

24.07.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak zna šta mu sledi.

KADA ĆE ĐOKOVIĆ PONOVO NA TEREN? Planovi su JASNI - odmor DUŽI od očekivanog, pa OBRAČUN sa Alkarazom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nije uspeo da osvoji osmi trofej na Vimbldonu jer je u finalnom meču ovog grend slema poražen od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima.

Španac je na taj način dodatno pobegao srpskom teniseru na ATP listi, ali se ta razlika ponovo smanjila ovog ponedeljka.

Nole trenutno odmara i otkrio je da neće nastupiti u Torontu od 7. do 13. avgusta što je razočaralo organizatore ovog turnira.

Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača igrača koji su potvrđeni ove godine, uključući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu - rekao je Karl Hejl, direktor turnira u Kanadi, a Đoković je ovu odluku prokomentarisao na svoj način:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Uvek sam voleo dane koje sam provodio igrajući u Kanadi, ali nakon konsultovanja sa mojim timom, mislim da smo doneli pravu odluku. Nadam se da ću imati prilike da igram ponovo u Torontu, pred sjajnom i entuzijastičnom publikom.

Pitanje koje se samo nameće je - kada će se Novak vratiti na teren? Plan srpskog teniseraa je jasan, glavni cilj je US Open koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, a "zagrevanje" za poslednji grend slem u sezoni Nole će imati u Sinsinatiju.

Ovaj masters održaće se od 13. do 20. avgusta i biće prva prilika da se Novak Đoković vrati na čelo ATP liste pošto trenutno za Karlosom Alkarazom zaostaje samo 580 bodova, a ne brani ništa iz prethodne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading