DIREKTNA I VEOMA JASNA PORUKA! Karlos Alkaraz PRETI Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

22.07.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac ima samo jedan cilj!

DIREKTNA I VEOMA JASNA PORUKA! Karlos Alkaraz PRETI Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Novak Đoković stao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je poražen u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) te mu je prepustio londonski tron.

Isto tako, Nole je izgubio i priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste i Alkaraz se dodatno odvojio na vrhu, a malo posle finala Vimbldona Španac se vratio na teren i u meču Hopman kupa savladao 111. tenisera planete Davida Gofana sa 2:1 (4:6, 6:4, 10:8).

Po završetku meča protiv Belgijanca, Alkaraz je govorio o planovima za ostatak sezone i poslao direktnu i veoma jasnu poruku, ali i pretnju Novaku Đokoviću - cilj je osvajanje US Opena!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

 

Fokusiram se na Toronto. To je Masters 1000, veoma važan turnir. Kao što sam uvek govorio, dolazim na svaki turnir misleći da ću pobediti i verujući da mogu da ga pobedim. Trenutno se fokusiram na Toronto i Sinsinati. Naravno, glavni cilj je US Open - istakao je Alkaraz.

Takođe, govorio je i o meču protiv Gofana.

Nije bilo lako, bio je to težak meč, ali sam zaista srećan što sam se vratio na šljaku. Za mene je to dobra podloga i zaista sam uživao igrajući tenis ovde. Osetio sam energiju i ljubav ljudi - zaključio je on.

Podsetimo, US Open na programu je od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading