BIO JE STRAH I TREPET IMANJA U LISOVIĆU, A ONDA JE NESTAO! Evo gde je i šta radi gazda Proka, pojavio se u javnosti nakon niza godina! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazda Proka se pojavio u javnosti posle više godina ilegale.

BIO JE STRAH I TREPET IMANJA U LISOVIĆU, A ONDA JE NESTAO! Evo gde je i šta radi gazda Proka, pojavio se u javnosti nakon niza godina! (FOTO)

Foto: RTV Pink/printscreen

Od 2009. do 2016. godine prikazivao se rijaliti program ''Farma'' koji su svi obožavali, a brojne situacije koje su se dogodile na imanju u selu Lisović se i dan danas prepričavaju.

Na preko dva hektara zemlje izgrađena je farma sa pomoćnim objektima - svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, a na desetine poznatih ličnosti se borilo za nagradu od 100.000 evra.

Republika

Foto: RTV Pink/printscreen

Dragan Mladenović

Život na farmi je bio težak za sve njih. Živeli su bez struje, tekuće vode, sami su uzgajali povrće, domaće životinje, sve je izgledalo kao pravi život na selu i farmi, a mnogi su se prvi put i susreli sa takvim životom.

Jedno od zaštitnih lica ovog rijaliti programa zasigurno je Dragan Mladenović, poznatiji kao gazda Proka, strah i trepet imanja na kom je zavodio red, a kada bi se pojavio učesnici bi prebledeli. Bio je deo i rijaliti programa ''Zadruga 1'', a onda je nestao iz javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Gazda Proka danas

Mnogi se pitaju šta on sada radi i kako izgleda. Naime, počeo je da prozivodi svoju rakiju, a što se samog izgleda tiče, Proka se nije mnogo promenio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading