ZA NJOM JE PLAKALA CELA NACIJA! Dijana je preminula u 33. godini od OPAKE bolesti, a na kovčegu je urezan simbol JAKOG HRIŠĆANSKOG ZNAČENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahrani Dijane Milojković svi su primetili jedan detalj sa jakim značenjem.

ZA NJOM JE PLAKALA CELA NACIJA! Dijana je preminula u 33. godini od OPAKE bolesti, a na kovčegu je urezan simbol JAKOG HRIŠĆANSKOG ZNAČENJA! (FOTO)

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Misica Dijana Milojković preminula je na današnji dan pre četiri godine, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. 2009. godine je bila Mis Srbije, dok je 2014. bila Mis Evrope, a život joj se ugasio prerano, u 33. godini.

Republika

Foto: instagram.com/dijanaslife

Dijana Milojković

Jednom prilikom je govorila kako je otkrila da boluje od raka materice.

- Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog.

Dijana je sahranjena na groblju u Ćupriji, veliki broj ljudi se okupio kako bi je ispratili na večni počinak, a jedan detalj na sahrani su svi primetili - izrezbarenu ružu na kovčegu.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Dijana Milojković, izrezbarena ruža na sanduku

Inače, ruža predstavlja prerano ugašeni život. Dovodi se u vezu i sa nevinom žrtvom Isusa Hrista, takođe, ona ukazuje na večnu ljubav i neumrlo sećanje na one koji odlaze iz ovog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading