ČOLA TRAŽIO HRVATIMA 130.000 EVRA ZA DOČEK: Zbog ogromne cifre, komšije žele da mu udare RAMPU!

Autor:

Zabava

21.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Dubrovniku misle da bi Zdravkov dolazak privukao dosta turista, pa su spremni da odreše kesu iako se narod žali.

ČOLA TRAŽIO HRVATIMA 130.000 EVRA ZA DOČEK: Zbog ogromne cifre, komšije žele da mu udare RAMPU!

Foto: ATA Images

Pevač Zdravko Čolić tražio je Hrvatima 130.000 evra za nastup za doček Nove godine, ali su pobesneli i sada traže da dobije zabranu ulaska u zemlju. Planira se da Čola peva duže nego na regularnim nastupima, ali se javnost pobunila, navodeći da je nečuveno da traži besnoslovnu sumu za nastup od nekoliko sati. Tamošnje vlasti spremne su da plate Zdravka jer smatraju da bi njegov dolazak u zemlju doveo i dosta turista, što se svakako isplati, a to misli i zamenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić.


- Zaista verujemo u to da će veliki broj turista doći, pa se računa na popunjenost hotela i privatnog smeštaja i, naravno, interes sponzora - rekla je ona.

Foto: Soultime media

Zdravko Čolić


Pored svega navedenog, mnogi komentarišu da Hrvati čekaju i najmanji razlog da za nekog srpskog pevača traže zabranu ulaska u zemlju i otkazivanje nastupa. Tako je nedavno Ani Bekuti, Draganu Kojiću Kebi i Zorani Mićanović otkazan koncert koji je trebalo da se održe u Puli i to odlukom tamošnjeg gradonačelnika Filipa Zoričića, koji je kao razlog istakao da želi da "sačuva identitet građanske, evropske i mediteranske Pule".
Odluka je razbesnela našu javnost, ali ne i pevače koji su bili predviđeni da učestvuju i koji su priznali da ih je ova vest zatekla, ali su je razumno prihvatili.


Inače, prošle godine je novogodišnji koncert u Dubrovniku održao Dino Merlin, a cena karata za dvoje iznosila je skoro 1.000 evra, uz uslov da posetioci koncerta moraju biti i gosti hotela u kojem on peva. To znači da je onaj ko je želeo da sluša sarajevskog izvođača morao da prenoći tu i plati još 975 evra za dve osobe. Ukupno je sve za dve osobe koštalo skoro 2.000 evra.

Foto: ATA Images

Dino Merlin

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zdravkom da bismo ga pitali za komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja broja.

Bekuta: Ako neko neće da me sluša, ne mora da dođe na koncert

Ana Bekuta prokomentarisala je nedavno to što vlasti u Hrvatskoj nisu bile za to da tamo nastupi s kolegama, pa je rekla da je to moglo da se reši na drugačiji način.

- U Istri sam u poslednjih 40 godina letovala barem deset puta. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, kraj je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta, odakle god on dolazio. Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrani. Đubre ili, kako rekoše, smeće nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vesti da im dam jedan savet iz života: "Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading