PROCURIO PO*NO SNIMAK DUNJE ILIĆ! Žestoka akcija pevačice uzdrmala javnost, pokazala svoje umeće! (FOTO 18+)

Autor:

Zabava

21.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrela akcija Dunje Ilić osvanula na sajtu za odrasle.

PROCURIO PO*NO SNIMAK DUNJE ILIĆ! Žestoka akcija pevačice uzdrmala javnost, pokazala svoje umeće! (FOTO 18+)

Foto: printscreen/xhampster, Instagram.com

Instagram.com

Pevačica Dunja Ilić godinama unazad privlači pažnju javnosti. Od trenutka kada se pojavila na estradnoj sceni, pa sve do povlačenja i turbulentnom života kojim živi.

Između ostalog, ona se pre nekoliko godina našla i u epicentru skandala kada se na jednom od sajtova za odrasle pojavio njen intimni snimak. Pevačica je imala žestoku akciju, a čitava javnost je mogla da vidi njeno umeće i uživa u njemu.

Po izlasku pomenutog snimka, Dunja se oglasila na svom Instagram profilu i obavestila sve da se pojavio njen eksplicitni snimak.

- Inače, izašao je moj po*nić, čisto da budete upoznati pre nego što pročitate u novinama. Mene baš briga, onako potpuno, ali apelujem da se prestane zaje*avati sa ovakvim stvarima jer ima devojaka koje ne daj Bože mogu da dignu ruku na sebe zbog takvih stvari - napisala je Dunja, čiji se kućni video nalazi na jednom sajtu za odrasle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

21.07.2023 18:04

Cim je izaso pornic verovatno planira povratak na scenu.