JEZIVO PROROČANSTVO BALKANSKOG NOSTRADAMUSA! Predvideo SMRT Šabana i Džeja, Brenu upozorio na zdravstvene probleme!

Autor:

Zabava

21.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova proročanstva balkanskog Nostradamusa su se ostvarila.

JEZIVO PROROČANSTVO BALKANSKOG NOSTRADAMUSA! Predvideo SMRT Šabana i Džeja, Brenu upozorio na zdravstvene probleme!

Foto: Wikipedia, Republika.rs, ST/V. LUKIĆ, printscreen/youtube

Mevludin Duvančić, poznatiji kao balkanski Nostradamus je pre šest godina predvideo smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića i pevača Džeja Ramadanovskog, a pored toga je i pevačici Lepoj Breni skrenuo pažnju na zdravsveni problem.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

- Džej, Šaban i Lepa Brena biće zdravstveno ugroženi, Džej će imati problema sa srcem, mora obavezno da se leči i pazi. Brena će pak imati dosta problema sa zgrušavanjem krvi, moći će da se spasi samo ako redovno odlazi na kontrole. Šabana takođe očekuje dosta poteškoća, imaće problem sa abdomenom i hipertenzijom - prorekao je tada Duvančić, prenosi Svet.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić

Ono što je dodatno šokantno jeste činjenica da je Šaban zaista preminuo kada mu je usled saobraćajne nesreće pukla trbušna aorta. Sa druge strane, Breni je diganostikovan tromb zbog čega se striktno pridržava saveta lekara.

- Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam da tako živim, znam šta smem da pijem i jedem i kako moj život treba da se odvija - rekla je Brena svojevremeno.

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ŽIVI BOG

21.07.2023 16:35

NENAM KOMENTAR NAJTAČNIJA PROROČANSTVA SU ŽIVOG BOGA NA GLOBALNOM I UOPŠTENOM PLANU NE ZA NEKOGA LIČNO.