''GUŠIO SE KOBASICOM IZ PASULJA!'' Rade Petrović otkrio Šabana Šaulića na bizaran način: Nije disao!

Autor:

Zabava

18.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Petrović otkrio je kako je shvatio da Šaban Šaulić ima neverovatan talenat.

''GUŠIO SE KOBASICOM IZ PASULJA!'' Rade Petrović otkrio Šabana Šaulića na bizaran način: Nije disao!

Foto: Printscree, Pixabay.com

Pevač Radivoje Rade Petrović bio je gost jedne emisije gde je govorio i prošlim vremenima, karijeri i legendama srpske muzičke scene.

Rade je inače godinama igrao fudbal, a onda je krajem šeszdesetih godina odlučio da se posveti muzičkoj karijeri. Njegov prvi veliki hit je bila pesma „Kud se žuriš, hej, živote”, a kasnije su se nizali hitovi poput ''Šumadijo, ko bi tebe ostavio'', ''Pastirica'', ''Moja familija'' i mnoge druge.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić

 On je ispričao i kako je otkrio Šabana Šaulića.

- Ima jedna anegdota kada je on došao u Beograd. Veroljub Jovanović, njegov kum, doveo ga je u Grmeč. Sedimo ja, Lepa i Gvozden Radičević. I Veroljub kaže ima jedan dečko kako dobro peva, i pusti on njega da ga čujemo. Peva Safeta, peva kao on, peva Bilkića, peva kao on. A ja slučajno pogledam iza, i vidim jednog klinca jede pasulj sa kobasicom i ne diše. I kažem ja njemu, ja znam ko to peva, ovaj mali iza. Pita on mene, jeste, ali kako znaš. Kažem mu ja kako znam? Pa vidiš da ne diše! - ispričao je Petrović za Kurir TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading