UČESNIK VELIKOG BRATA SVIREPO UBIO MAJKU! Nakon 10 godina izašao iz zatvora, a sada se predstavlja pod LAŽNIM IMENOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antal Skendžić 10 godina bio u zatvoru zbog ubistva majke, pretio babi i bivšem dečku, a sada nudi erotske masaže.

UČESNIK VELIKOG BRATA SVIREPO UBIO MAJKU! Nakon 10 godina izašao iz zatvora, a sada se predstavlja pod LAŽNIM IMENOM! (FOTO)

Foto: youtube.com/Tv Arhiva

Nekadašnji učesnik rijaliti programa ''Veliki brat'' Antal Skendžić je 2007. godine brutalno je ubio svoju majku Rozaliju, zbog čega je izdržavao kaznu od 10 godina.

Nakon što je izašao iz zatvora otišao je u Lukino Selo kod Zrenjanina, u kuću svoje bake, kojoj je pretio i tražio nasledstvo, zbog čega je po njenoj prijavi za uznemiravanje i zlostavljanje završio mesec dana u pritvoru.

Foto: Printscreen Youtube, Facebook

Antal Skendžić

Zatim, Antal je pretio i svom deču, transvestitu Danielu Pinteru, koji je nakon Antalovih pretnji pobegao u Nemačku.

Antal je danas na slobodi, a uplašeni građani tvrde da je na društvenim mrežama upisan pod imenom "Maser", te da nudi usluge erotskih masaža, za koje se pretpostavlja da je i ranije radio, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading