SAMO JEDNOM ZA DVE GODINE: Novak Đoković povukao RADIKALAN POTEZ pred masters u Sinsinatiju!

Autor:

Sport

13.08.2023

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična odluka našeg tenisera.

SAMO JEDNOM ZA DVE GODINE: Novak Đoković povukao RADIKALAN POTEZ pred masters u Sinsinatiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković proveo je prethodnih mesec dana u Hrvatskoj i Crnoj Gori, gde se spremao za nastavak sezone.

Nole se pre svega pripremao za američku turneju, pošto ga prvo čeka masters u Sinsinatiju, a nakon toga će igrati i na US openu, gde će pokušati da osvoji svoju 24. gren slem titulu.

Ipak, pred Sinsinati, Nole se odlučio za radikalan potez. Naime, Novak će u ovom američkom gradu igrati dubl, nešto što vrlo retko radi.

Drugi teniser sveta se na ovakav potez ove godine odlučio samo jednom, na ATP turniru u Adelejdu, kada su već u prvom kolu on i Vasek Pospišil poraženi od Tomislava Brkića i Gonzala Eskobara sa 2:1.

Foto: AP Photo

Novak Đoković na Vimbldonu

Osim ovog turnira, Nole je dubl, ne računajući Dejvis kup, igrao i na mastersu u Parizu 2021. godine, kada je sa Filipom Krajinovićem poražen u drugom kolu, odnosno na Majorci 2021, kada je predao finalni meč u paru sa Karlosom Gomezom Ererom. Igrao je i miks dubl na Olimpijskim igrama, gde su on i Nina Stojanović osvojili četvrto mesto.

Očigledno, nije siguran Đoković da će imati dovoljan broj mečeva kako bi se adekvatno spremio za US Open, koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, pa je zbog toga u Sinsinatiju rešio da zaigra i u konkurenciji dublova zajedno sa Nikolom Ćaćićem.

Sada će kroz dubl pokušati da dobije bar neki meč više na betonu, te se svi nadamo da će ovaj neočekivani potez biti i dobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading