POTPUNI HAOS U ČIKAGU ZBOG NOVAKA: Đokovićevi navijači se okupili i PROSLAVILI Noletov povratak u SAD! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin će konačno zaigrati u ovoj zemlji.

POTPUNI HAOS U ČIKAGU ZBOG NOVAKA: Đokovićevi navijači se okupili i PROSLAVILI Noletov povratak u SAD! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković, trenutno drugi reket sveta, nastupiće na mastersu u Sinsinatiju, koji 13. avgusta počinje u ovom gradu.

Nakon poraza u finalu Vimbldona, Novak je odlučio da malo odmori, proveo je nekoliko nedelja sa svojom porodicom u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a uskoro se očekuje da "upali motore", kako bi spreman dočekao početak sezone na betonu.

Srbin je odlučio da preskoči masters u Torontu, već da igra samo u Sinsinatiju, koji će mu poslužiti kao priprema pred US open, koji se krajem avgusta igra u Njujorku, gde će naš as pokušati da stigne do 24. gren slem titule.

Inače, Novak je poslednji meč u SAD odigrao još u septembru 2021. godine, kada je u velikom finalu Otvorenog prvenstva Amerike poražen od Danila Medvedeva, tako da će njegovi navijači u ovoj zemlji, nakon gotovo dve godine čekanja, imati ponovo priliku da ga vide uživo.

To su Noletovi fanovi znali da proslave. Naime, grupa Đokovićevih navijača se okupila ispred kafića pod imenom "Beograd", koji se nalazi u Čikagu, sedištu srpske dijaspore u Americi, kako bi zajedno proslavili povratak najboljeg tenisera u istoriji u Sjedinjene Američke Države.

Nema sumnje da će Đoković u Sinsinatiju, a još bitnije na US openu, imati ozbiljnu podršku, koja će mu, nadamo se, pomoći da dođe do treće gren slem titule u ovoj sezoni.

Podsetimo, osim u singlu, Novak će na predstojećem mastersu igrati i u dubl konkurenciji, a partner će mu biti Nikola Ćaćić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading