ĐOKOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Novak se POVUKAO sa turnira!

Autor:

Sport

23.07.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin doneo radikalnu odluku.

ĐOKOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Novak se POVUKAO sa turnira!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, drugi reket sveta, neće učestvovati na mastersu u Torontu, što je potvrđeno od strane organizatora turnira u Torontu.

Naš as je nedavno doživeo težak poraz u finalu Vimbldona, gde ga je sa 3:2 porazio Karlos Alkaraz, pa je sada odlučio da se dodatno odmori i pripremi za masters u Sinsinatiju, odnosno za US Open.

- Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača igrača koji su potvrđeni ove godine, uključući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu - rekao je Karl Hejl, direktor turnira u Kanadi.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Đoković je organizatorima objasnio razlog odsustva sa turnira.

- Uvek sam uživao u Kanadi ali posle razgovora sa mojim tuimom, verujemo da je ovo ispravna odluka. Želeo bih da se zahvalim Karlu Hejlu, direktoru turnira, na razumevanju. Nadam se da ću moći da se vratim u Kanadu i Toronto u predstojećim godinama kako bih igrao pred sjajnim navijačima - navodi se u Novakovoj poruci koju je poslao organizatorima turnira.

Inače, Đoković je četvorostruki šampion Mastersa u Torontu, ali ove godine neće juriti petu titulu.

Umesto srpskog tenisera, u glavni žreb je upao Kristofer Jubanks, koji je nedavno na Vimbldonu igrao četvrtfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading