FEDERER I NADAL "NA APARATIMA": Đoković je ZASTRAŠUJUĆI GOAT!

Autor:

Sport

23.07.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je bez premca u svetu tenisa.

FEDERER I NADAL "NA APARATIMA": Đoković je ZASTRAŠUJUĆI GOAT!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sania Mirza, trostruka gren slem šampionka u dublu, izrazila je svoje divljenje Novaku Đokoviću.

Indijka se dotakla pitanje ko je najbolji igrač svih vremena, istakavši da je Nole "zastrašujući GOAT".

Debata oko GOAT će se nastaviti, ali definitivno smatram da će Novak, ako ga bude zdravlje poslužilo, postati najveći muški teniser ikada ako se gledaju brojevi. Rodžer Federer i Rafael Nadal su gurali jedan drugog da postanu najbolji i na tome su zahvalan jedan drugom, ali Novak ih je gurao do limita - rekla je Mirza.

Ono što Srbina izdvaja od ostalih je fizička sprema u 36. godini.

- Novak evoluira fizički, sve je uradio što je u njegovoj moći da bude na vrhuncu, pogotovo sada kada ima 36 godina. On kaže da su 36 nove 26 i on to stvarno živi. Onako kako se ponaša i kreće, uz dijetu i treninge, sve su to znaci da postaje najbolja verzija sebe. Zaista je zastražujuća ta njegova verzija GOAT-a - navela je Mirza i zaključila:

 

 

- Ide na sve ili ništa kada izađe na teren. Želi da ruši rekorde i mislim da će preći svaku granicu. Želi da usavrši sve što može, da bude mentalno i emotivno u najboljem mogućem stanju.

 Podsetimo da je Đoković osvojio 23 pehara iz reda najvećih, jedan više od Rafaela Nadala i tri od Rodžera Federera. Karlos Alkaraz ga je pre nedelju dana sprečio da se ponovo raduje na Vimbldonu, a priliku da uveća svoj saldo imaće na US openu, kada ćemo videti novi čin borbe za prvo mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading